Tarieven en vergoedingen

Onderstaande tarieven zijn inclusief BTW.  


Beschik jij, aantoonbaar, niet over de financiële middelen? Ik ga graag met jou op zoek naar oplossingen omdat ik écht iedereen de ervaring gun dat het leven veel lichter kan voelen!


Het werken met release van trauma's is intensief en kost veel van mijn energie. Iedere sessie is anders, maar wat ik belangrijk vind is dat er altijd ruim voldoende tijd is voor iedereen om het proces in de sessie veilig en rustig af te kunnen ronden. 


De gemiddelde duur staat vermeld bij de behandeling, maar dit kan afwijken per keer. Korter of langer; maar net wat er nodig is. Hierdoor plan ik ook geen aansluitende afspraken. Daarnaast kost 1 sessie in zijn geheel veel tijd en energie. Los van de intake en kennismaking zorg ik er ook voor dat de ruimte gereinigd wordt voor en na de sessie. 

Ik gun iedereen een veilige plek en ruim voldoende tijd. Dit is een kleine toelichting n.a.v. de tarieven die hieronder staan.


Behandeling

Duur +- in uur

Tarief incl. btw vanaf 31-01-2024

Talking to the chakra's

1-1,5

€90,- voor kinderen afwijkend tarief

Body Remembers Trauma Therapy® 

1-1,5

€90,-

Trauma Release Breathwork® 

1-1,5

€90,-

BRTT® en TRB® 

2-3

€165,-

BRTT®  en TTC

2-3

€165,-
 

Zorgverzekering

De behandelingen worden niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Sommige verzekeraars hebben echter uitzonderingen waardoor coaching trajecten wel worden vergoed; vraag het daarom altijd even na.

Werkgever
Wanneer jouw klachten werk gerelateerd zijn, of jouw werk wordt er door beïnvloed dan kan het zo zijn dat zij, na overleg met de bedrijfsarts, vaak wel bereid zijn om de kosten op zich te nemen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat werkgevers steeds meer voorstander zijn voor persoonlijke ontwikkeling en daar graag  een vergoeding tegen over stellen. Wees geen dief van jouw eigen portemonnee. Schaamte is niet nodig. Vraag het na!

PGB
Heb jij nu een persoonsgebonden budget? De behandelingen kunnen onder bepaalde voorwaarden dan wel vergoed worden. Vraag het zeker na wat voor jou de mogelijkheden daarin zijn.

UWV
Ben jij nu werkeloos of ontvang je een andere uitkering via het UWV, informeer dan ook naar de mogelijkheden om een financiële vergoeding te krijgen voor een coaching traject. Er is geld beschikbaar om de trajecten geheel of gedeeltelijk te vergoeden.

Ondernemer of ZZP
Zakelijke coaching trajecten kunnen worden afgetrokken van de belasting onder de post "ondernemerskosten". De tarieven zijn aftrekbaar voor de inkomsten- en omzetbelasting (21%).  Laat je informeren door jouw accountant of belastingadviseur.E-mailen
Bellen
Map
Instagram