Embrace Your Life - db

Sta jij open voor een andere benadering voor verlichting van jouw fysieke, mentale en/of emotionele klachten?


Talking to the Chakra's (TTC®)
Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®)

Trauma Release & Breathwork (TRB®)


Jouw lichaam communiceert; het geeft signalen af die wij vertalen naar klachten. Wanneer deze klachten echter niet (volledig) gehoord of begrepen worden, zullen deze alleen maar sterker worden. Zo sterk zelfs dat er vaak een diagnose bij komt kijken. 


 De signalen van jouw lijf worden veelal niet volledig begrepen. Ze worden eerder "onderdrukt" met medicatie of behandelingen die (tijdelijk) verlichting geven.  De klachten vinden wij maar "irritant", maar wat als we proberen te accepteren dat zij er zijn? We hoeven niet in woorden te "weten en te begrijpen" waarvoor het lichaam dit signaal af geeft, maar kunnen het lichaam wel ruimte geven om zich "uit te spreken". 


Wanneer het lichaam ruimte krijgt om zich te laten horen, ontstaat er direct ruimte. Deze ruimte zal een gevoel van ontspanning en opluchting geven. Het lichaam kan zich uiten door het loslaten van blokkades. Het loslaten van blokkades wordt ondersteund met behulp van somatische en energetische behandelingen.

Wanneer er tijd wordt genomen om stil te staan bij wat het lichaam ons wilt vertellen ontstaat er direct ruimte. Die ruimte zal een gevoel van opluchting en ontspanning geven.  wordt geluisterd naar wat het lichaam zo graag "kwijt" wil ontstaat er direct weer wat ruimte zodat er een gevoel van opluchting gaat ontstaan. Letterlijk ruimte om weer vrijer te bewegen.


Jouw lichaam geeft signalen af omdat er blokkades liggen in jouw lichaam die de rust verstoren. Je kunt jouw lichaam vergelijken met een rivier welke niet meer rustig door kan stromen omdat er kiezelstenen en keien in de rivier zijn terecht gekomen. 


Na 39 jaar heb ik gelukkig mogen ervaren dat het niet nodig is om te leren leven met fysieke, mentale en emotionele klachten.


Uiteindelijk heb ik ontdekt dat ík niet hoef te weten of te begrijpen wat de oorzaak is, maar dat mijn lichaam dat wel weet. Eigenlijk had ik zelf de belangrijkste "methode" voor verlichting en herstel altijd al in handen; mijn lichaam. Lichaamsgerichte en energetische behandelingen zijn voor mij echt life-changing geweest en die ervaring gun ik iedereen! 


Mijn opleidingen voor somatisch en energetische release sessies heb ik gevolgd en compleet afgerond bij Inner Journey en KES Academy en daarmee ook officieel facilitator.

 


Herken jij je in 1 of meerdere van deze ( klik hier)  klachten of reacties in het dagelijkse leven? Dan zou ik jou graag verder willen helpen.


Klik op de linkjes hieronder voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden die ik jou kan bieden.


  

 


De behandeling zelf vindt plaats op de zolderverdieping van mijn eigen woonhuis welke zodanig is ingericht dat het echt even een moment voor jezelf zult gaan zijn.


Goed om te weten; Ik heb 2 (langharige) katten  in huis. Zij worden veelal door de positieve, rustgevende energie aangetrokken en kunnen daardoor rondlopen/slapen tijdens de behandeling in dezelfde ruimte. Van te voren kan natuurlijk worden aangegeven of dat wel of niet gewenst is, dan zorg ik voor aanpassingen.E-mailen
Bellen
Map
Instagram